Het bestuur van onze Volkstuin bestaat uit onderstaande leden:
Henk van Rheede
VOORZITTER

voorzitter.vtvelden@gmail.com

Tuinnummer: P19+P20

Herman Radstake
SECRETARIS

secretaris.vtvelden@gmail.com

Tuinnummer: P05

Henk Zijlstra
PENNINGMEESTER

penningmeester.vtvelden@outlook.com

Tuinnummer: P50

Hans Diesveld
BESTUURSLID TUINCOMMISSIE

Tuinnummer: P24A

Marga Gunnewijk
ACTIVITEITENCOMMISSIE

Tuinnummer: P37

Het Bestuur tijdens een bestuursvergadering

Beste tuinders,
Graag geef ik jullie even een kleine impressie van hoe een bestuursvergadering van onze Volkstuinvereniging er uitziet. Zes mensen die bezig zijn om de vereniging een gezicht te geven met haar regels, financiën, verslaglegging, vertegenwoordiging en handhaving. Vlnr: Herman Radstake (P05), Marga Gunnewijk (P37), Ellen Weenk (P51), Hans Diesveld (P15,24A), Henk van Rheede (P19,20), Henk Zijlstra(P49,50) Zo’n 6 keer per jaar zit deze commissie bij elkaar in het Dorpshuis. Op de site www.volkstuinverening-elden.nl zie je de jaaragenda staan, waarop ook de data van deze vergaderingen.
Heb je ideeën of punten; lever ze aan!
Graag ontvangen we ook tips voor bijvoorbeeld de agenda, lezingen etc. Kortom , heb je een leuk idee ; stuur Herman een berichtje secretaris.vtvelden@gmail.com. Groet,  Ellen Weenk.