Zondag 11 Augustus 2019 deed onze vereniging weer mee aan het Oogstfeest in Elden bij de Molen.
Wat een feest was het weer. Leuk dat veel mensen komen genieten van alle mooie groenten en bloemen welke we dit jaar ook weer meegenomen hebben.
Veel mensen weten inmiddels dat wij deze dag ook onze oogst verkopen en dat we gezonde vers fruit drankjes maken en gezonde spiesen verkopen.
Wij hadden een grote pompoen gekweekt met een gewicht van 22,6 Kg!  Dit is het antwoord op de prijsvraag. Deze werd gewonnen door de heer Peters uit Elst.

Tevens houden wij elk jaar een zonnebloemwedstrijd onder onze leden. De hoogste zonnebloem werd dit jaar gekweekt door Twan Janssen. Zijn zonnebloem werd 280 meter hoog!
Uiteraard hoorde daar een cadeau bij.
Hieronder ziet u wat impressies van deze  gezellige dag.