Bang om de snoeischaar erin te zetten ??

Wij helpen je….

Kom naar de Snoei-workshop op  zaterdag 14 September 2019!

We gaan deze dag met een vakbekwaam hovenier, Tinka Chabot, van het bedrijf S-Kwadraat, aan de slag om het snoeien in de praktijk te beoefenen.
Uiteraard zal er aan het begin van de dag de theorie behandeld worden, waarna we op pad gaan met snoeischaar, zaag etc.

Wat er zoal op de diverse tuinen gesnoeid gaat worden, pakken we aan!
Heb je hier een tuintje, verzamel vast je informatie.
Ben je geen lid van onze vereniging maar wil je toch meedoen; je bent van harte welkom!

Omdat de groep niet groter kan zijn dan 15 mensen is het raadzaam om je met spoed op te geven.

Duur                                              : 10.00 – 15.30 uur
Locatie                                          : Volkstuinvereniging Elden, Perenlaantje
Verzorging                                    : Voor koffie, thee en de lunch wordt gezorgd
Kosten                                           : € 25,00 per persoon.
Minimum aantal deelnemers     : 12 personen
Maximum aantal deelnemers    : 15 personen
Reservedatum                              : 21 september 2019

Het snoeien wordt door velen als een van de moeilijkste tuinwerkzaamheden ervaren.
Dat is het niet, mits u weet waar u op moet letten. Dat wordt duidelijk gemaakt op deze inspirerende actieve dag. U leert anders te kijken en vooral te durven, met respect voor de plant.

Wees gewaarschuwd: na deze dag zal je nooit meer onbevangen naar bomen en struiken kijken, zonder meteen te denken: dat kan veel mooier! En daar gaat het om: je tuin nog mooier maken dan hij nu is. En dat alleen door goed te snoeien.

Op deze website onder het kopje contact, kun je je aanmeld formulier invullen. Daarna ontvang je een tikkie om het geld te betalen
Mocht je dieeet wensen moeten aangeven, kan dit tevens op het formulier.