Welkom op de Site van onze Volkstuinvereniging Elden.

Leuk dat je onze site een bezoekje brengt.
Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en een enkeling is al begonnen met het zaaien van spinazie en/of steeltjes in koude bak of kas.
Wat hebben we er weer zin in om dit jaar zoveel interessante projecten te gaan uitproberen! Of het nu een nieuw soort groente is of dat je met permacultuur aan de gang gaat, je tuin verandert qua indeling of meer bloemen gaat kweken? Het is allemaal een heerlijke uitdaging!

Als vereniging hebben we weer wat leuke dagen in de planning staan, eveneens te lezen op deze website. Uiteraard hebben we de hulp van onze leden als vrijwilliger hierbij nodig. Dus meld je aan bij het Vrijwilligersformulier 2020, te vinden op deze site.
Graag aanmelden voor 10 februari aanstaande.

Ben je geen lid van onze vereniging, maar vind je het gewoon leuk hier eens een kijkje te nemen; van harte welkom! Wil je meer informatie over tuinieren, kun je ook altijd onze tuinders op bijvoorbeeld het Perenlaantje in Elden vragen stellen wanneer ze op hun tuin zijn.

Wil je ook een volkstuin? We hebben momenteel een kleine wachtlijst, maar onze ervaring is dat er elk jaar wisselingen optreden; dus
meld je aan.... wie weet kun jij binnen niet al te lange tijd ook je tuinderskunsten tentoon spreiden. Aanmelden kan ook via deze site.

Met vriendelijke tuindersgroet,

Ellen Weenk.